Velkommen

til Vestjydsk Dentals nye hjemmeside.

 Vi er glade for at præsentere en overskuelig hjemmeside, hvor du kan gå på opdagelse i vores verden og få svar på mange af dine spørgsmål omkring tandklinikkens udstyr og indretning.
Lær os at kende og få et lille indblik i vore mange kompetencer som total leverandør til danske tandklinikker. Vi håber, at du finder både den information og inspiration, du søger.

Vi har ekspertisen lokalt
.
Selv om klinikudstyr i de senere år er blevet stadigt mere sofistikeret teknik har vi fulgt med udviklingen og kan fortsat tilbyde vores kunder reparation og vedligeholdelse af deres udstyr. 

Det gælder også de nyeste digitaliserede produkter. Med en velsmurt vognpark kommer vi hurtigt og sikkert frem og tilbage med klinikkens udstyr.

Totalkoncept

Det forpligter at kalde sig totalleverandør af udstyr, indretning og reparationer for danske tandlæger. Den forpligtelse tager vi meget alvorligt.
Vi har 5 dygtige teknikere, der alle har stor erfaring med klinikindretning, udstyr og vedligeholdelse, og vi har et velfungerende værksted til renovering og reparation. Vi klarer langt det meste på stedet eller på vores eget værksted.

Landsdækkende service
Landsdækkende service, som omfatter såvel salg, rådgivning og indretning som reparationer og vedligeholdelse.