Finansiering

Terndrup (15 of 30)

Lysten til at finansiering af nyt tandlæge klinikudstyr stiger hver dag

Vi kan selvfølgelig tilbyde en attraktiv finansiering igennem vores samarbejdspartner Hinge Ledelsesrådgivning
Dette firma har årelang erfaring i at finde de mest optimale finansieringsløsninger på markedet til vore kunder, som efter endt kreditvurdering får et direkte og fortroligt svar på henvendelsen.

Terndrup (7 of 30)

Likviditetsbehov versus likviditetsberedskab...

Det er ofte af vital betydning, hvilket likviditetsbehov eller likviditetsberedskab, der er på klinikken, når dental udstyr anskaffes. Her vil leasing kunne være en stor fordel for ejere, som ønsker at udvide en klinik eller måske vil indrette en ny klinik.

Klinikken skal nemlig først begynde sine betalinger, når udstyret rent faktisk er installeret og dermed begyndt at generere indtægter.
Leasing kan anbefales, for når pris og vilkår er markedets mest optimale og attraktive, kan klinikken sikre sig, at investeringen er lønsom.

Et vigtigt element i dette er, at finansieringen maksimerer både likviditet, skat og moms positioner. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing af udstyret.
Leasing er mere og mere udbredt i dagens tandlægemarked, da denne form er en unik, uopsigelig finansieringsform fra kreditgivers side, og især denne uopsigelighed efterspørges dagligt af flere og flere klinikker.

Terndrup (6 of 30)

Væsentlige fordele ved leasing...

De helt store fordele er, at der normalt

  1. ikke vil være et likviditetsdræn i form af udbetaling
  2. ikke vil være en engangsydelse i forbindelse med investeringen
  3. at investering i nyt dentaludstyr bliver mindre likviditetskrævende, end ved traditionel træk på kassekreditten.

Fradragsberettiget driftsudgift

Når der leases frem for selv at finansiere nyt udstyr, kan klinik ejeren trække hele leasingydelsen incl. moms fra i skat. Det vil sige, at klinik ejeren med omgående virkning opnår den fulde skattemæssige fordel af den leasingafgift, som betales for brug af udstyret.