_kia5937

Udstrakt service

Det er afgørende for arbejdet på enhver tandlægeklinik, at alle klinikrum og alt teknisk udstyr fungerer optimalt. Derfor ser vi det som en af vores allervigtigste opgaver at sikre, at vores produkter og serviceaftaler er skræddersyet til den enkelte kliniks ønsker og behov.

Kvalitet
Hos Vestjydsk Dental A/S ved vi, at vores kunder stiller store krav til kvalitet, service og fleksibilitet. Sådan skal det være. Vi lever af, at der er høje forventninger til vores arbejde
og produkter, og vi bliver hele tiden bedre af at blive udfordret fagligt.

Mere end 30 års erfaring

Hos Vestjydsk Dental A/S har vi mere end 30 års erfaring med servicering af danske tandlægeklinikker. Det er den erfaring, vi trækker på, når vi tilrettelægger og gennemfører vores arbejde. 

Vi ved, at meget af arbejdet på klinikken er afhængigt af, at alt fra behandlingsudstyr til patientjournaler og aftalesystemer fungerer optimalt - både for tandlægerne og for klinikkens øvrige medarbejdere.

 Vi har derfor specialiseret os i ikke alene at være leveringsdygtige i udstyr og teknologi, men også i at stille vores erfaring og ekspertise til rådighed, når det gælder vedligehold, reparation og indkøb af nyt udstyr.

Vi har ekspertisen lokalt

Selv om klinikudstyr i de senere år er blevet stadigt mere sofistikeret teknisk har vi fulgt med udviklingen og kan fortsat tilbyde vores kunder reparation og vedligeholdelse af deres udstyr. 

Det gælder også de nyeste digitaliserede produkter.

Renovering
Udover egentlige reparationer gennemfører vi også renoveringer fra enkeltudstyr til komplette kliniker, -med alt fra units, lamper, møblering, belysning.o.s.v.. Læs mere under afsnittet om Klinikindretning

Henter og bringer
Vi henter som oftest selv defekt udstyr ind til reparation. Det betyder faktisk, at vi nedbringer antallet af langvarige reparationer fordi det ikke sjældent viser sig, at vi kan klare problemerne på stedet, når vi når frem.

Vestjydsk Dental - klar til at rykke ud.
 
Med en velsmurt vognpark kommer vi hurtigt og sikkert frem og tilbage med klinikkens udstyr.