Klinikindretning – et uforglemmeligt indtryk

Klinikindretningen taler sit tydelige sprog – hvad skal din klinik fortælle omverdenen?
Det vigtigste udgangspunkt for vores arbejde er, at indretningen skal leve op til individuelle ønsker og krav. Klinikkens indretning skal sikre, at medarbejdere og besøgende føler sig trygge og godt tilpas. 
Under “vores koncepter” kan du læse mere om, hvordan vi trin for trin arbejder struktureret med både indretning og renovering.
De signaler klinikken udsender er afgørende for patienternes oplevelse, men også personalets daglige trivsel. En opdatering af klinikkens indretning, udstyr og udseende er altid en god investering.

Send de rigtige signaler!
Den fysiske indretning af din klinik har stor betydning for, hvordan hele din indsats vurderes. Førstehåndsindtrykket brænder sig fast hos dine patienter, og en velindrettet klinik der signalerer imødekommenhed og kvalitet gør dine patienter mere komfortable og trygge.

Effektiv indretning
Kombineres det æstetiske indtryk med en funktionel klinikindretning bliver det ikke alene til gavn for patienter, men også klinikkes ansatte og dermed for klinikkens effektivitet. En gennemtænkt indretning hvor det nøje er planlagt udfra hvordan arbejdsgangene ligger i forhold til hinanden, er det bedste udgangspunkt for en rationel klinikdrift.

Arbejdsmiljø giver overskud
Det gode effektive arbejdsmiljø smitter også af på behandlingen af patienterne, som oplever mindre stressede behandlere, når tingen er indrettet mest hensigtsmæssigt. Når også ergonomi og belysning tænkes ind i en samlede løsning, sætter det sig også spor helt ned til patienten. Han/hun møder en behandler i ideelle arbejdsbetingelser, – en behandler mere i balance, – og det kan mærkes på patientens oplevelse af klinikkens behandlingstilbud.